BİLGE KAGAN AKADEMİ
DANIŞMANLIK

 

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

FİKİRDEN EYLEME, GÖREVDEN TUTKUYA

 

 

  • Design Thinking Süreci Danışmanlığı
  • İnsan Kaynakları Danışmanlığı
  • Kurum İçi Akademi Kurma Danışmanlığı
  • Kurum İçi Yeni Departman Kurulum Danışmanlığı
  • Kurumsal Kariyer Danışmanlığı
  • Bireysel Kariyer Danışmanlığı

 

 

DESIGN THINKING
(TASARIM ODAKLI DÜŞÜNCE) SÜRECİ DANIŞMANLIĞI

Tasarım odaklı düşünme süreçlerinde koçluk yapıyoruz. Kurumlarınıza eşlik ediyor ve sizi yükseltecek yeni iş süreçleri, yeni ürünler ve iyileştirmeler geliştirmeye size yardımcı oluyoruz. İnsana odaklı yaklaşımımız sayesinde çözümlerinize doğru karar vermek için sizlere destek oluyoruz.

Kurumlarınıza destekleyici olacak ve sizin düşünmenizi geliştirecek tasarım odaklı bir yaklaşımla karşınızdayız. Problemli süreçlerinizi tanımlayarak, insan kaynakları veya müşteri memnuniyeti gibi konularda size yardımcı olmak için tasarım odaklı düşünme modlarını kullanıyoruz. Sizin için birkaç soru sorarak geçmiş deneyimlerinizi, şimdiki hedeflerinizi ve beklentilerinizi anlayarak, küçük ve esnek bir ekip olarak, sizinle empati kurarak hareket ediyoruz.

 

Desing Thinking Danışmanlığı Hangi Şirketler Almalıdır?

  • Kurum içinde inovasyonu teşvik eden şirketler için çözümler.

  • Proje süreçlerinde yönleri konumlandırma.

  • Kreatif, müşteri deneyimi, mühendislik, inovasyon, ürün, hizmet gibi alanları optimize edebilmek.

  • Problemleri insan ve müşteri odaklı çözebilmek.

  • Yaratıcı potansiyeli olan çalışanları keşfedebilmek ve Desing Thinking'i tüm departmanlara uygulamak.
     

Design Thinking Danışmanlığı Sizlere Nasıl Fayda Sağlar?

  • Öğrenen organizasyon kültürü yapısı kazanılır: Tasarım odaklı düşünce süreci, çalışanların farklı fikirlerini ortaya çıkarmaya ve yenilikçi düşünmeyi teşvik etmeye yardımcı olur. Bu sayede, şirketiniz öğrenen organizasyon kültürü yapısı kazanır ve çalışanlarınız daha ileri görüşlü olurlar.

  • Departmanlarınızdaki yeni fikir ve projelerin ortaya çıkması teşvik edilir: Tasarım odaklı düşünce süreci, çalışanların farklı fikirlerini ortaya çıkarmaya teşvik eder. Bu sayede, departmanlarınızdaki çalışanlar yeni fikirlerini ve projelerini ortaya çıkararak, şirketinizin ileri görüşlü olmasına yardımcı olurlar.

  • Ürün ve hizmetlerinizdeki potansiyel fırsatlar daha iyi analiz edilir: Tasarım odaklı düşünce süreci, ürün ve hizmetlerinizdeki potansiyel fırsatları daha iyi analiz etmeyi hedefler. Bu sayede, şirketiniz daha işlevsel ve kullanışlı ürün ve hizmetler sunarak, müşteri memnuniyetini artırabilir.

  • Müşteri odaklı hareket edebilme kabiliyeti iyileştirilir: Tasarım odaklı düşünce süreci, ürün ve hizmetlerin tasarımı sürecinde müşteri ihtiyaçlarını dikkate alır. Bu sayede, şirketiniz müşteri odaklı hareket edebilme kabiliyetini iyileştirerek, müşteri memnuniyetini artırabilir.

  • İnovasyon projelerinin planlanması ve yürütülmesindeki başarı artar: Tasarım odaklı düşünce süreci, inovasyon projelerinin planlanması ve yürütülmesinde başarıyı artırmayı hedefler. Bu sayede, şirketiniz ileri görüşlü şirket yapısına geçerek uzun vadede zamandan ve kaynaktan tasarruf edebilir.

 

İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIĞI

Bilge Kağan Akademi olarak benimsediğimiz tasarım odaklı düşünce sistemini kullanarak tüm insan kaynakları süreçlerinizde size danışmanlık yapıyoruz. Eğitim ihtiyaç analizleri yapıyor ve sonuçları değerlendirerek aylık, yıllık eğitim planlarınızı, atölyelerinizi, kamplarınızı tasarlıyoruz.

 

KURUM İÇİ AKADEMİ KURMA DANIŞMANLIĞI

Bilge Kağan Akademi olarak, kurumsal eğitim ve gelişim alanında uzmanlaşmış bir kuruluşuz. Kurumsal Akademi Kurma Danışmanlığı hizmetimiz ile, şirketlerin kendi içlerinde bir akademi oluşturmalarına yardımcı olmaktayız.

Bu hizmetimiz sayesinde, şirketler kendi içlerinde çalışanlarının eğitim ihtiyaçlarını belirleyebilirler ve bu ihtiyaçlara yönelik eğitimler düzenleyebilirler. Böylece, şirketler çalışanlarının ihtiyaçlarına ve hedeflerine uygun bir eğitim programı oluşturarak, çalışanlarının eğitim ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Kurumsal Akademi Kurma Danışmanlığı hizmetimiz ayrıca, şirketlerin düzenleyeceği eğitimlerin yönetimi, planlaması ve uygulaması sürecinde de rehberlik ve destek sağlar. Bu sayede, şirketler eğitimlerini daha verimli bir şekilde yönetebilirler ve çalışanlarının eğitim ihtiyaçlarını daha etkili bir şekilde karşılayabilirler.

 

KURUM İÇİ YENİ DEPARTMAN KURUlUM DANIŞMANLIĞI

Bilge Kağan Akademi olarak ihtiyacı olan her kuruma, Tasarım Odaklı Düşünce Departmanı kurmayı hedefliyoruz. Amerika’da ve Avrupa’da yaygın olarak kullanılan bu düşünce sistemine Türkiye’de yer alan tüm kurumların ve bireylerin de ihtiyacı olduğunu görüyoruz.

 

KURUMSAL KARİYER DANIŞMANLIĞI

Koçluk, NLP ve Tasarım Odaklı Düşünce Sistemi ile tasarladığımız Bilge Kağan Akademi’ye özgü Kariyer Danışmanlığı sistemimizle, kurumunuzda çalışan liderlere ve kadrolara danışmanlık yapıyoruz.

 

BİREYSEL KARİYER DANIŞMANLIĞI

Koçluk, NLP ve Tasarım Odaklı Düşünce Sistemi ile tasarladığımız Bilge Kağan Akademi’ye özgü Kariyer Danışmanlığı sistemimizle, kariyer sürecini tasarlamak isteyen bireylere danışmanlık yapıyoruz